Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op het gebruik van deze website en zijn niet gerelateerd aan de All.Can Belgium Terms of Reference.

Inleiding

Bedankt voor uw bezoek aan www.all.can.org. Dit zijn onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn tussen u, de gebruiker en All.Can Belgium.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat alle informatie die op deze website wordt gepubliceerd accuraat, ethisch en correct is; wij werken de inhoud regelmatig bij om de nauwkeurigheid en integriteit van het All.Can-initiatief te waarborgen.

Door deze website te gebruiken, wordt u geacht akkoord te gaan met de voorwaarden die op deze pagina worden beschreven.

Hoewel u zich niet hoeft te registreren om gebruik te maken van de openbare delen van deze website, verzamelen we wel bepaalde informatie. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we uw informatie verzamelen en verwerken.

Linken van en naar www.all-can.org

We moedigen andere websites en gebruikers aan en verwelkomen ze om te linken naar informatie en publicaties op deze website. We geven geen toestemming om een associatie met All.Can of deze website te suggereren zonder uitdrukkelijke toestemming.

Waar externe links aanwezig zijn, worden deze links alleen ter informatie aangeboden en All.Can onderschrijft geen materiaal, advertenties of producten die beschikbaar zijn op dergelijke websites of bronnen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade of verlies dat kan voortvloeien uit externe links die u op deze website aantreft.

Gebruik van materialen

Zoals de geest van All.Can is, moedigen we gebruikers aan om publiek toegankelijke bronnen te downloaden voor onderwijs, onderzoek, belangenbehartiging en persoonlijk gebruik. Het is echter niet toegestaan om inbreuk te maken op het auteursrecht van All.Can en het is niet toegestaan om materiaal van All.Can te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Ledenportaal

Indien toegang wordt verleend tot het Ledenportaal, stemmen gebruikers ermee in de beschikbare bronnen te gebruiken voor hun eigen interne en/of goedgekeurde All.Can-doeleinden en mogen zij deze bronnen niet elders distribueren of verspreiden. All.Can behoudt zich het recht voor om op elk moment de toegang in te trekken en inhoud te verwijderen of bij te werken.

Aansprakelijkheid

All.Can aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade of verlies als gevolg van direct of indirect gebruik van deze website.

Hoewel alles in het werk is gesteld om ervoor te zorgen dat alle materialen en bestanden vrij zijn van virussen, malware en schadelijke code, dient u uw eigen voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat deze website u niet blootstelt aan risico’s.

Bescherming van gegevens

Wij nemen de omgang met uw gegevens zeer serieus. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.