In Memoriam David Gaier

30 april 2024

  David Gaier 20 Juli 1992 - 21 Maart 2024

  Met een bezwaard hart delen wij het verschrikkelijke nieuws van het overlijden van ons geliefde lid van All.Can Belgium, David Gaier.

  David was Manager Govermental Affairs en Public Policy voor BMS. In ons uitvoerend bestuur was hij plaatsvervangend bestuurslid onder Gilles Poncé, en eveneens diende hij als plaatsvervangend lid van de LCWG, naast Bart Croes.

  David heeft aanzienlijk bijgedragen aan onze organisatie, vaak bescheiden en achter de schermen.

  Wij zullen David altijd herinneren om zijn vriendelijkheid, zijn professionele aanpak en zijn onwankelbare toewijding, altijd bereid om een helpende hand te bieden. Zijn hartelijkheid en zijn inzet om een positieve impact te maken in alles wat hij deed  hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten op iedereen die het voorrecht had hem te kennen.

  Zijn aanwezigheid zal diep gemist worden en zijn herinnering zal voor altijd voortleven in onze harten.

  In deze moeilijke tijd betuigen wij ons diepste medeleven aan zijn familie en geliefden. Moge zij kracht en troost vinden in de herinneringen aan zijn liefde en de diepgaande impact die hij heeft gehad op het leven van anderen.

  Wij zullen zijn herinnering eren door de waarden die hij belichaamde en de positieve impact die hij had op onze organisatie, hoog te houden.

  Rust in vrede, lieve David. Wij zijn diep bedroefd door jouw verlies, maar voor altijd dankbaar voor het voorrecht om jou te hebben gekend.

  Je kan hier het rouw register tekenen

  Meer artikels